Medewerkers aan het woord

Michel Hek - Sectorleider Regions & Cities

"Werken bij Ecorys betekent betrokken zijn bij maatschappelijk relevante vraagstukken. Of dit nu gaat over de energietransitie, het oplossen van problemen op de woningmarkt of het leefbaar houden van steden. Het gaat om oplossingen te creëren, met kennis van onze collega’s, over de verschillende sectoren heen."

Alexander Oei - Senior Consultant Natural Resources

"Bij Ecorys onderzoeken wij in opdracht van en geven wij advies aan partijen uit de volledige energie-keten: van projectontwikkelaar tot energiebedrijf en van gemeente tot aan de Europese Commissie. Thematisch kan het daarbij gaan over windenergie, warmtenetten, afvalverwerking en zelfs algen! De mix van het type opdrachten en variëteit in onderwerpen maakt ons werk inhoudelijk uitdagend, veelzijdig en voortdurend spannend."

Onno de Jong - Senior Consultant Transport, Infrastructure & Mobility

"Werken bij Ecorys betekent voor mij gedreven door oprechte interesse met een economische blik bijdragen aan een duurzaam en toekomstbestendig logistiek netwerk voor Nederland en Europa. Een omgeving waarin eigen interesse en ondernemerschap samengaan met professionaliteit en collegialiteit. Een omgeving die we met zijn allen dan ook koesteren en samen verder uitbouwen."

Tessa Huis in 't Veld - Junior Consultant Social Policy

"Binnen Ecorys krijg ik elke dag de kans om bij te dragen aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken, zoals publieke gezondheid, vergrijzing en sociale uitsluiting. Een gezamenlijke drijfveer die een fijne werkomgeving creëert met inhoudelijke uitdaging en hele leuke samenwerking met veel collega’s van verschillende achtergronden en met verschillende expertises."

Jan-Willem Knippels - Principal consultant International Development Unit

"De projecten waar ik aan werk met Ecorys zijn erg verschillend. Of ik nu op kantoor zit in Rotterdam of in Zuid Sudan de verschillende klanten, thema’s, landen en projectteams waar ik voor werk zorgen iedere dag weer voor nieuwe verrassingen! Dat houdt me scherp en zorgt ervoor dat ik me blijf ontwikkelen."

Powered by Emply