Werken bij Ecorys Nederland

Ben jij op zoek naar een baan bij een toonaangevend internationaal onderzoeks- en adviesbureau dat zich richt op de belangrijkste maatschappelijke uitdagingen? Wil jij samen met toegewijde professionals werken aan projecten die wereldwijd impact hebben? Wil jij publieke en private opdrachtgevers helpen met het oplossen van sociale, ruimtelijke en economische vraagstukken? Kies dan voor Ecorys!

Wij bieden onze medewerkers een stimulerende, lerende omgeving met ruimte voor ontwikkeling. Alle randvoorwaarden zijn aanwezig om prettig en professioneel te kunnen werken. Ecorys biedt een goed salaris, een marktconform pensioen en uitstekende flexibele arbeidsvoorwaarden, waaronder ruimte voor flexibele werktijden, werken in deeltijd, de mogelijkheid tot aankoop van Ecorys aandelen en de aankoop van vakantiedagen.

Ecorys kent een informele werksfeer. Je werkt veelal in teamverband met professionele en enthousiaste collega's. Je kunt rekenen op goede begeleiding en een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid. Tevens bieden wij een opleidingsprogramma aan en kun je netwerken met je collega’s tijdens een gezellige lunch of een potje tafelvoetbal. 

Heeft dit je interesse gewekt? Bekijk dan onze vacatures!

Powered by Emply